Mijn favorieten

Sint-Michielsgestel

Het dorp Sint-Michielsgestel, een oude Romeinse nederzetting, heeft prachtige natuurgebieden en bossen waardoor de rivier de Dommel stroomt en waarin u heerlijk kunt wandelen en fietsen. 
 
Gemarkeerde routes wijzen u de weg door deze gebieden en leiden u langs voormalige kastelen, landhuizen, monumentale boerderijen en restanten van oude dijken.
 
Naast natuur heeft de gemeente ook op cultureel gebied het een en ander te bieden. Musea en culturele centra maar ook de dorpsfeesten en evenementen zijn een bezoek meer dan waard!
 
Op loop-/fietsafstand van de dorpskern en grenzend aan het buitengebied en dichtbij diverse soorten onderwijs, sporthal, tennispark, (openlucht-) zwembad, hockey- en voetbalvelden en 18 holes golfclub De Dommel.
 
Een beetje dorps en toch op slechts 10 autominuten van de leukste binnenstad van Nederland, die van Den Bosch is het heerlijk rustig en landelijk wonen. De woning ligt bijzonder centraal ten opzichte van diverse uitvalswegen(A2, A50, A59 en N65) van en naar Eindhoven of Utrecht/Amsterdam, Tilburg en de Randstad.