Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Meijldoorn 3 in Schijndel 5482 SG

Meijldoorn 3

5482 SG Schijndel
Vraagprijs € 350.000,- k.k.

Omschrijving

Namens de eigenaar heten we je van harte welkom op de Meijldoorn 3 !
Volgens je postcode is je woonplaats Schijndel maar je bent eigenlijk sneller in de kern van Sint-Michielsgestel of Den Dungen.
Mooie bouwkavel van circa 2.885m² voor de bouw van
...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Namens de eigenaar heten we je van harte welkom op de Meijldoorn 3 !
Volgens je postcode is je woonplaats Schijndel maar je bent eigenlijk sneller in de kern van Sint-Michielsgestel of Den Dungen.
Mooie bouwkavel van circa 2.885m² voor de bouw van een vrijstaande woning (max. 600m³, met 100m² aan aan- en/of bijgebouwen). Ontwerp je eigen droomhuis op dit mooie perceel gelegen aan een rustig weggetje in het buitengebied van Schijndel/Sint-Michielsgestel, vlakbij natuurgebied en op enkele autominuten van diverse uitvalswegen.
Momenteel rust de bestemming 'wonen' op het perceel. Op het perceel staat nu nog een kleine, oude houten woning.
De koper zal de vergunningprocedure bij de gemeente Meierijstad (Schijndel) moeten doorlopen.
Deze bouwkavel ligt op een rustige plek aan de Meijldoorn in het buitengebied van Schijndel/Sint-Michielsgestel. Voor de dagelijkse boodschappen, rust, natuur, eventuele scholen en sporten hoef je het dorp niet uit. Je bent zo in het centrum van Den Dungen en voor je dagelijkse boodschappen ga je hier naar de ambachtelijke slager of de Dungense molenbakker voor het lekkerste vlees of verse brood, maar je kunt natuurlijk ook naar de vernieuwde Jumbo supermarkt, want ook daar hoef je het dorp niet voor uit. En er zijn ook een aantal sportverenigingen waar je al je energie lekker kwijt kan.
In Den Dungen zijn kinderdagverblijven en gaan de kinderen veilig naar school of speelplaats die dichtbij deze bouwkavel ligt. Deze bouwkavel heeft ook een gunstige ligging ten opzichte van openbaar vervoer, diverse uitvalswegen en
’s-Hertogenbosch, want wil je naar deze gezellige bourgondische binnenstad, dan ben je er binnen 20 minuten. Maar je kunt ook de andere kant op, naar Eindhoven, daar ben je namelijk even snel.
… kortom, een kavel met heel veel mogelijkheden voor diverse gezinssamenstellingen. Ben je hiernaar op zoek, dan nodigen wij je graag uit om eens te komen kijken. Je bent van harte welkom.


BIJZONDERE KENMERKEN
Soort                              : bouwkavel met eenvoudige opstallen
Bebouwingsmogelijkheden: maximaal 600m³ hoofdgebouw woonhuis (zonder eventuele onderkeldering meegerekend)
                                        maximaal 100m² aan aan- en bijgebouwen
Perceeloppervlakte           : totaal 2.885m²
Indeling perceel               :  grasland met eenvoudige opstallen
Bijzonderheden                : de bouwkavel is circa 29 meter breed en circa 99 meter diep.


LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Comfortabel leven, rust, een goede school en veilige speelplek voor je kinderen, gelegenheid om te sporten, shoppen, recreëren in de natuur. Voor de dagelijkse levensbehoeften kun je prima terecht in het centrum in Sint-Michielsgestel of Den Dungen.
Op loop-/fietsafstand van het levendige centrum van Sint-Michielsgestel met diverse winkels en uitgaansgelegenheden. Sociale voorzieningen zoals scholen, een bibliotheek, sportfaciliteiten en een culturele centra zijn in de omgeving te vinden en voor het betere shoppen ben je uiteraard zo in Den Bosch of Eindhoven.
Een beetje dorps en toch vlakbij de leukste binnenstad van Nederland, ’s-Hertogenbosch, want niet alleen de verbinding van en naar ’s-Hertogenbosch is uitstekend maar ook steden als Veghel, Uden, Eindhoven en Utrecht zijn uitermate goed bereikbaar via de N279 en snelwegen A2 en A50 van en naar Eindhoven, Tilburg en/of de Randstad.


Mocht je interesse gewekt zijn voor deze mooie bouwkavel en haar ligging en wil je het geheel graag eens nader bekijken, dan nodigen wij je uit om contact met ons kantoor op te nemen om een afspraak te maken. Een juiste beoordeling van deze kavel en de omgeving komt namelijk het beste tot zijn recht tijdens een persoonlijke rondleiding, die wij graag voor je verzorgen.

 
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 350.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 2885 m² Kadasteroppervlakte 2885 m² Kadastrale gegevens Gemeente Schijndel Sectie K Perceelnummer 51 Oppervlakte 2885 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Meijldoorn 3, 5482 SG Schijndel
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Bieding
Gegevens
Financiële voorwaarden
Voorwaarde bouwtechnische keuring
Aanvullende informatie
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring