Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Deken Baekersstraat 6 in Schijndel 5482 JH

Deken Baekersstraat 6

5482 JH Schijndel
Vraagprijs € 248.500,- k.k.

Omschrijving

Welkom op de Deken Baekersstraat 6!

KIJKDAGEN*:
...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 2007 Woonoppervlakte 84 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

Welkom op de Deken Baekersstraat 6!

KIJKDAGEN*:
- zaterdag, 09 februari 2019 van 11.30u tot 13.00u
- dinsdag, 12 februari 2019 van 17.00u tot 18.30u
* U dient zich vóóraf bij ons aan te melden voor de kijkdagen, via 073-5514241 of info@romeynders.nl. De kijkdag zal namelijk NIET doorgaan als er vooraf geen interesse kenbaar wordt gemaakt.

Modern (2007), mooi en volledig geïsoleerd 3-kamerappartement met fraaie keuken-inrichting, lichte badkamer, gestukadoorde wanden en een mooi terras van circa 12m² op de begane grond van appartementencomplex 'Appart'.
Daarnaast heeft het appartement op de begane grond van het complex nog een eigen parkeerplaats in overdekt en afgesloten parkeerterrein en een eigen berging.
Dit appartement met een inhoud van circa 265m² ligt middenin het centrum nabij de gebruikelijke openbare voorzieningen op dorpsniveau.


Algemeen:
Bouwjaar: circa 2007
Woonoppervlakte: circa 84m² (excl. terras van 12m² berging van 6m²)
Inhoud: circa 2650m³
Servicekosten: € 95,- per maand
Vraagprijs: € 248.500,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

GLOBALE INDELING:


CENTRALE ENTREE 
Het gebouw heeft een hoofdentree waar zich de lift, de postbussen, het bellentableau met intercom en de videofoon bevinden. Vanuit de hoofdentree kunt u naar de galerij en zijn de bergingen en het parkeerdek in het souterrain bereikbaar. Hier bevinden zich eveneens het trappenhuis en de lift naar de bovenliggende verdiepingen. Het aangeboden appartement ligt op de begane grond en heeft een eigen ingang, de voordeur is direct vanaf de straat toegankelijk.

APPARTEMENT (begane grond) 
ENTREEHAL via de eigen voorentree komt u in de entreehal van het appartement met meterkast (5 groepen en 2 aardlekschakelaars), toiletruimte met vrijhangend closet en fonteintje en toegang tot de woonkamer. WOONKAMER ruime en lichte woonkamer met open keuken-gedeelte en deur naar het terras van 12m². (OPEN) KEUKEN moderne inrichting in U-opstelling en inbouwapparatuur zoals 4-pits kookplaat, afzuigkap en combi-oven. GANG De gang geeft toegang tot alle vertrekken van het appartement zoals de beide slaapkamers, de badkamer en de inpandige berging. INPANDIGE BERGING hier vindt u naast bergruimte, de aansluitingen voor de wasapparatuur en de opstelplaats voor de Intergas Kompact HR cv-combiketel (2007) en de WtW-installatie. SLAAPKAMERS (2) met grote ramen voor lekker veel daglicht. BADKAMER: met inloopdouche met thermostaatkraan, 2e toilet, bidet, wastafel met onderbouwkast en spiegel met verlichting en lichtkleurige wandtegels en terracottakleurige vloertegels. TERRAS fijn terras van 12m², omheind met haag en hek en vrije uitkijk op voorliggende doorgaande weg. PARKEERPLAATS EN BERGING Dit fraaie appartement heeft op de begane grond van het complex nog een eigen parkeerplaats in overdekt en afgesloten parkeerdek en een eigen berging.Wie komt in aanmerking voor aankoop?
1. Verkoop zal uitsluitend geschieden aan een natuurlijk persoon die de woning zelf dient te gaan bewonen, gedurende een periode van minimaal 2 jaar.
2. Iedereen die belangstelling heeft voor deze woning komt in aanmerking voor aankoop. Bij meerdere belangstellenden/bieders zullen we een inschrijvingsprocedure starten en met de hoogstbiedende in onderhandeling treden. Als er meerdere bieders zijn met dezelfde hoogste prijs, vindt er een loting plaats.

IN DE KOOPOVEREENKOMST ZULLEN DE VOLGENDE CLAUSULES WORDEN OPGENOMEN:

1. Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3 van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.
2. De akte van levering zal in alle gevallen gepasseerd worden ten overstaan van de notaris, verbonden aan kantoor Van ’t Hooft & Van Rosmalen, Breukelsestraat 109, 5281 HC in Boxtel, telefoon: 0411-674321.
3. Koper heeft de woning gekocht voor zelfbewoning. Koper is verplicht om gedurende een periode van minimaal twee jaar na levering in de woning daadwerkelijk zijn hoofdverblijf te houden of zoveel korter indien hij de woning voor het einde van deze termijn verkoopt. Indien sprake is van meerdere kopers wordt koper geacht aan zijn verplichting tot zelfbewoning te voldoen indien tenminste één van de kopers in de woning zijn hoofdverblijf houdt. Koper is niet bevoegd om gedurende deze periode van twee jaar na levering of zoveel korter indien hij de woning voor het einde van deze termijn verkoopt de woning geheel of gedeeltelijk te verhuren of anderszins in gebruik af te staan. Indien koper het bepaalde in dit artikel geheel of gedeeltelijk overtreedt verbeurt hij jegens verkoper een boete van € 25.000,-- (zegge: vijfentwintigduizend Euro). Koper dient ervoor zorg te dragen dat de verplichtingen uit hoofde van dit artikel worden opgelegd aan alle opvolgende eigenaren (kettingbeding) en de boete wordt verbeurd aan Woonmeij (derdenbeding).
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 248.500,- kosten koper Aanvaarding In overleg Servicekosten € 95,00 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement portiekflat Bouwjaar 2007 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan drukke weg en in centrum Indeling Woonoppervlakte 84 m² Gebouwgebonden buitenruimte 12 m² Externe bergruimte 6 m² Inhoud 265 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 1 woonlaag Energie Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Intergas HR combiketel (Gas Combiketel uit 2007, Eigendom) Buitenruimte Tuin Zonneterras Kwaliteit tuin Normaal Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Voorzieningen Voorzien van elektra Isolatie Geen isolatie Parkeergelegenheid Garage Parkeerkelder en parkeerplaats Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel, Buitenzonwering, Glasvezel kabel Kadastrale gegevens Gemeente Schijndel Sectie H Perceelnummer 6009 Index 3 Eigendomssituatie Eigendom belast met erfpacht Afgekocht tot Eeuwigdurend Kadastrale gegevens Gemeente Schijndel Sectie H Perceelnummer 6009 Index 32 Eigendomssituatie Eigendom belast met erfpacht Afgekocht tot Eeuwigdurend
Route van naar Deken Baekersstraat 6, 5482 JH Schijndel
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.