Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Karel Doormanstraat 71 in Schijndel 5481 HT

Karel Doormanstraat 71

5481 HT Schijndel
Vraagprijs € 189.000,- k.k.

Omschrijving

Deze ruime tussenwoning ligt dichtbij uitvalsweg (Structuurweg) op slechts 10 autominuten van Den Bosch (A2).
 

Indeling in het kort...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1977 Woonoppervlakte 109 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

Deze ruime tussenwoning ligt dichtbij uitvalsweg (Structuurweg) op slechts 10 autominuten van Den Bosch (A2).
 

Indeling in het kort (zie ook bijgaande informatiebrochure):
Begane grond: Hal met meterkast en toegang tot de woonkamer. Woonkamer in met tegelvloer en open trapopgang naar 1e etage. Open keuken met tegelvloer, eenvoudige rechte keukenopstelling. Vanuit de keuken een deur naar het tussenportaal met toiletruimte en deur naar de achtertuin, onderhoudsvriendelijk aangelegd met sierbestrating. Vrijstaande stenen berging (10m²) met achterom (naar brandgang).
Eerste verdieping: Overloop met toegang tot de 3 slaapkamers en badkamer met douche, 2e toilet, wastafel en aansluitingen voor de wasapparatuur. Via deur afgesloten toegang naar vaste trap naar 2e verdieping.
Tweede verdieping
Voorzolder met ramen aan de voorzijde, bergruimte in de dakschuinte en de opstelplaats voor CV- installatie (Nefit Trendline combiketel uit 2015) en toegang tot de 4e slaapkamer. Ruime zolderslaapkamer met dakkapel aan de achterzijde.

Bijzonderheden:
- Een verrassend ruime woning die u van binnen moet ervaren voor de juiste indruk
- uitermate geschikt voor een koper die een verbouwings-/klusproject niet schuwt. U dient er rekening mee te houden dat de woning het nodige onderhoud behoeft om de woning aan te passen aan de huidige eisen en uw eigen wensen.
- Grotendeels dubbel glas in kunststof kozijnen en houten deuren
- Mooie ruime opzet
- Aan de voorzijde openbare/gezamenlijke parkeerplaats
- Rustige ligging in een hofje met alleen bestemmingsverkeer.
- De woning ligt op een ideale plek in Schijndel vlakbij diverse speel- en winkelvoorzieningen

ALGEMEEN:
Bouwjaar            : 1977
Inhoud woning    : 358m³
Woonoppervlakte: 109m² (excl. berging van 10m²)
Perceel               : 119m²
Vraagprijs         : € 189.000,- k.k.
Beschikbaar        : per direct


Wie komt in aanmerking voor aankoop?
1. Verkoop zal uitsluitend geschieden aan een natuurlijk persoon die de woning zelf dient te gaan bewonen, gedurende een periode van minimaal 2 jaar.

2. Iedereen die belangstelling heeft voor deze woning komt in aanmerking voor aankoop. Bij meerdere belangstellenden/bieders zullen we een inschrijvingsprocedure starten en met de hoogstbiedende in onderhandeling treden. Als er meerdere bieders zijn met dezelfde hoogste prijs, vindt er een loting plaats.

IN DE KOOPOVEREENKOMST ZULLEN DE VOLGENDE CLAUSULES WORDEN OPGENOMEN:
1. Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3 van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.
2. De akte van levering zal in alle gevallen gepasseerd worden ten overstaan van de notaris, verbonden aan kantoor Van ’t Hooft & Van Rosmalen, Breukelsestraat 109, 5281 HC in Boxtel, telefoon: 0411-674321.
3. Het is koper bekend dat de onroerende zaak meer dan 40 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. In afwijking van artikel 5.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik  en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper.
4. Koper heeft de woning gekocht voor zelfbewoning. Koper is verplicht om gedurende een periode van minimaal twee jaar na levering in de woning daadwerkelijk zijn hoofdverblijf te houden of zoveel korter indien hij de woning voor het einde van deze termijn verkoopt. Indien sprake is van meerdere kopers wordt koper geacht aan zijn verplichting tot zelfbewoning te voldoen indien tenminste één van de kopers in de woning zijn hoofdverblijf houdt. Koper is niet bevoegd om gedurende deze periode van twee jaar na levering of zoveel korter indien hij de woning voor het einde van deze termijn verkoopt de woning geheel of gedeeltelijk te verhuren of anderszins in gebruik af te staan. Indien koper het bepaalde in dit artikel geheel of gedeeltelijk overtreedt verbeurt hij jegens verkoper een boete van € 25.000,-- (zegge: vijfentwintigduizend Euro). Koper dient ervoor zorg te dragen dat de verplichtingen uit hoofde van dit artikel worden opgelegd aan alle opvolgende eigenaren (kettingbeding) en de boete wordt verbeurd aan Woonmeij (derdenbeding).
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 189.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Tussenwoning Kwaliteit woning Normaal Subtype woning Repeterend permanent Bouwjaar 1977 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In woonwijk en beschutte ligging Indeling Woonoppervlakte 109 m² Perceeloppervlakte 119 m² Externe bergruimte 10 m² Inhoud 358 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel NEFIT Trendline HR (Gas Combiketel uit 2015, Eigendom) Buitenruimte Tuin Achtertuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 50 m² (10.0 m bij 5.0 m) Ligging hoofdtuin Noord Achterom Ja Kwaliteit tuin Normaal Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand steen Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Lessenaardak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Matig tot redelijk Onderhoud buiten Redelijk Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen TV kabel Kadastrale gegevens Gemeente Schijndel Sectie H Perceelnummer 4311 Oppervlakte 119 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Karel Doormanstraat 71, 5481 HT Schijndel
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.