Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Stamhuis 9 in Schijndel 5481 EN

Stamhuis 9

5481 EN Schijndel
Vraagprijs € 184.500,- k.k.

Omschrijving

Welkom op Stamhuis 9!

KIJKDAGEN*:
- zaterdag, 16 maart 2019 van 11.30u tot 13.00u
- woensdag, 20 maart 2019 van 17.00u tot 18.30u
* U dient zich vóóraf bij ons aan te melden voor de kijkdagen, via 073-5514241 of info@romeynders.nl. De kijkdag zal
...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 2009 Woonoppervlakte 82 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

Welkom op Stamhuis 9!

KIJKDAGEN*:
- zaterdag, 16 maart 2019 van 11.30u tot 13.00u
- woensdag, 20 maart 2019 van 17.00u tot 18.30u
* U dient zich vóóraf bij ons aan te melden voor de kijkdagen, via 073-5514241 of info@romeynders.nl. De kijkdag zal namelijk NIET doorgaan als er vooraf geen interesse kenbaar wordt gemaakt.Kleinschalig appartementencomplex (2009) met 12 appartementen in een gebouw van drie verdiepingen hoog, met lift, berging én eigen parkeerplaats. Gelegen aan het Stamhuis dichtbij het centrum van Schijndel. De architectuur is in de stijl van de jaren ’30, net als de andere nieuwbouwwoningen in deze nieuwe straat. De bouw is natuurlijk van deze tijd: comfortabel, gelijkvloers en slim ingedeeld! Bovendien zijn ze uitstekend geïsoleerd naar de huidige normen.
Elke appartement heeft een eigen fietsenberging (4m²) en een eigen toegewezen parkeerplaats voor een personenwagen. De gemeenschappelijke entree, trappenhal en gangen zijn voorzien van antracietkleurige tegels en wanden en plafonds met spuitwerk. Uiteraard is het gebouw volledig geïsoleerd en is HR ++ dubbel glas toegepast. De postbussen bevinden zich in de centrale hal. De verdiepingen zijn bereikbaar via een trap maar natuurlijk ook met een lift. Het onderhoud van een appartementencomplex wordt door alle eigenaren gezamenlijk geregeld. Daarvoor worden maandelijks kosten gereserveerd. In deze kosten is o.a. begrepen de opstalverzekering van het gebouw, schoonmaak en elektra van de algemene ruimtes, liftonderhoud en reserveringen groot onderhoud. Alle gezamenlijke afspraken zijn in de splitsingsakte vastgelegd en voorts heeft de Vereniging van Eigenaars (VVE) een huishoudelijk reglement opgesteld.


Indeling in het kort (zie ook bijgaande informatiebrochure en plattegrond):
Dit appartement op de eerste verdieping heeft een bruto vloeroppervlak ca 82m² (exclusief loggia/balkon ca 4m²), een woonkamer/open keuken en twee slaapkamers. Badkamer en toilet zijn separaat, daarnaast is er een berging/bijkeuken.
Dit fraaie appartement beschikt over een eigen parkeerplaats op de parkeerplaats achter het complex, tevens eigen berging achter het complex.


ALGEMEEN:
Bouwjaar             : 2009
Inhoud woning     : 264m³ (3 kamers (waarvan 2 slaapkamers)
Woonoppervlakte : 82m² (excl. loggia/balkon van 4m²)
Servicekosten      : € 186,76 per maand

Vraagprijs          : € 184.500,- k.k.*
                             De genoemde koopsom van € 184.500,- k.k. is € 205.000,- k.k. -/- 10% KOOPGARANTKORTING.
                             Doorstromers van Woonmeij krijgen nog eens EXTRA 5% KORTING op deze koopprijs en betalen dus maar € 174.250,- k.k.

Aanvaarding        : eind juni 2019
 
Wie komt in aanmerking voor aankoop:
1. Voor de koop van deze woning is een inkomensgrens vastgesteld. Het inkomen over het jaar 2017 mag niet meer bedragen dan:
    - voor een éénpersoonshuishouden: € 50.000,00 bruto per jaar
    - voor een meerpersoonshuishouden: € 50.000,00 bruto per jaar

    De koper dient vooraf een inkomensverklaring van de Belastingdienst te overleggen.
2. Verkoop aan natuurlijke personen die de woning zelf dienen te gaan bewonen.
3. 
Doorstromers van Woonmeij hebben gedurende twee weken na datum publicatie op Funda.nl de voorkeur.
 
IN DE KOOPOVEREENKOMST ZAL HET ONDERSTAANDE WORDEN OPGENOMEN:
1. Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3 van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.
2. De akte van levering zal in alle gevallen gepasseerd worden ten overstaan van de notaris, verbonden aan kantoor Van ’t Hooft & Van Rosmalen, Breukelsestraat 109, 5281 HC in Boxtel, telefoon: 0411-674321.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 184.500,- kosten koper Aanvaarding In overleg Servicekosten € 186,00 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement portiekflat Subtype woning Flat(woning) permanent Bouwjaar 2009 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 82 m² Gebouwgebonden buitenruimte 4 m² Externe bergruimte 4 m² Inhoud 264 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 1e woonlaag Balkon Ja Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Intergas HR (Gas Combiketel uit 2009, Eigendom) Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand steen Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Garage Parkeerplaats Parkeerfaciliteiten Op eigen terrein Parkeer capaciteit 1 Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel, Lift, Glasvezel kabel Kadastrale gegevens Gemeente Schijndel Sectie H Perceelnummer 5655 Index 5 Eigendomssituatie Eigendom belast met erfpacht Afgekocht tot Eeuwigdurend Kadastrale gegevens Gemeente Schijndel Sectie H Perceelnummer 5655 Index 17 Eigendomssituatie Eigendom belast met erfpacht Afgekocht tot Eeuwigdurend
Route van naar Stamhuis 9, 5481 EN Schijndel
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.