Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
De Watersnip 29 in Sint-Michielsgestel 5271 LG

De Watersnip 29

5271 LG Sint-Michielsgestel
Vraagprijs € 895.000,- k.k.

Omschrijving

Namens de eigenaar heten we je van harte welkom op De Watersnip 29 !

- Enorm ruime villa, in 2016 geheel gerenoveerd
- 6 zeer enorm grote slaapkamers
- 2 ruime badkamers
- Overkapping van 14 bij 4 aan de achterzijde van het huis
- Dakterras op
...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1976 Woonoppervlakte 250 m² Aantal kamers 7
Lees meer

Omschrijving

English translation below
Namens de eigenaar heten we je van harte welkom op De Watersnip 29 !

- Enorm ruime villa, in 2016 geheel gerenoveerd
- 6 zeer enorm grote slaapkamers
- 2 ruime badkamers
- Overkapping van 14 bij 4 aan de achterzijde van het huis
- Dakterras op de eerste verdieping
- Dubbele garage


Je auto’s parkeer je op je eigen perceel, met gemak biedt de brede oprit plaats aan 3 auto’s en aan de andere kant van de voortuin is ook nog plaats voor een auto. De overdekte entree ligt aan de voorzijde.

BEGANE GROND
ENTREE  De royale entreehal is erg prettig, je ervaart onmiddellijk de ruimte die deze woning je te bieden heeft.
In de ontvangsthal valt je oog direct op de prachtige hardhouten trapopgang en vide naar de eerste verdieping. In de hal vind je de meterkast en de toiletruimte en vanuit hier ga je naar de slaapkamer met badkamer en-suite en de woonkamer met heerlijke leefkeuken. De dubbele garage en bijkeuken zijn van binnenuit bereikbaar.
WOONKAMER  De royale living is met stip één van de meest lichte ruimtes in de woning. De grote raampartijen en het feit dat de gehele achterpui ramen heeft die van vloer tot plafond reiken dragen hieraan bij en zorgen voor een direct contact met de heerlijke achtertuin. Tijdens de laatste verbouwing in 2016/2017 is de gehele begane grond aangepakt, de vloeren zijn vervangen en voorzien van een mooie eiken houten vloer en sommige betonlook muren. Aan de achterzijde van de woning, centraal in de ruimte vindt je het zitgedeelte, rondom de gezellige gashaard is het heerlijk toeven. Via de 2 dubbele openslaande deuren kun je vanuit de woonkamer direct naar grote achtertuin met het fantastische overdekte terras met 4 heaters en een tv-aansluiting waar je menig gezellig uurtje kan doorbrengen. KEUKEN  De royale en gezellige leefkeuken ligt aan de voorzijde van de woning en is een genot voor elke keukenprins(es) of hobbykok. Compleet met moderne, uitgevoerd in lichte inrichting in hoekopstelling én spoeleiland met bijna professionele inbouwapparatuur zoals een STOVES-fornuis met 6 gaspitten een wokbrander en 4 ovens en een rvs afzuigschouw daarboven, een kraan met ingebouwde Quooker, vaatwasser, beton sereen aanrechtblad en losse Amerikaanse koelkast. Deze woonkeuken met het aangrenzende eetgedeelte is met recht het hart van deze woning te noemen. SLAAPKAMER W Wat fijn, zo’n riante (ouder)slaapkamer op de begane grond, ruim bemeten en van alle gemakken voorzien waaronder een fijne inloopkast en wederom, heerlijk licht door de glazen pui met ramen van vloer tot plafond en dubbele openslaande deuren naar de achtertuin. Daarnaast is er toegang tot de luxe badkamer en-suite, wie wil dat nou niet? BADKAMER De moderne en luxueuze badkamer op de begane grond is een genot om in te vertoeven met een inloopdouche XXL met 2 raindouches, een vrijhangend closet, dubbele wastafel met bergruimte en designradiator. Voor natuurlijke ventilatie en daglicht is er een groot raam. Een heerlijke comfortabele badkamerTUIN Zoals je op de foto's kunt zien is de tuin afgestemd op de woning, op diverse plaatsen kun je zitjes maken voor een ideale zonoriëntatie. De ochtendzon staat heerlijk op de achtergevel, in de middag heb je het warme zuiden in de gehele tuin en je hoeft geen ander plekje te zoeken want op het overdekte terras kun je ook nog van de avondzon genieten.

EERSTE VERDIEPING
OVERLOOP De trapopgang in de entreehal brengt je naar boven waar je op de overloop van de eerste verdieping de keuze hebt uit 5 deuren. 4 Deuren aan de rechterkant van de overloop leiden naar een slaapkamer en de via laatste deur aan de linkerkant van de overloop kom je in de badkamer.SLAAPKAMERS (4) De 4 ruime slaapkamers liggen zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde van de woning. Alle slaapkamers hebben een speelse dakkapel, mooi laminaat op de vloer en de wanden zijn netjes gestuct. 1 slaapkamer geeft toegang tot het dakterras waar je door de hoge borstwering helemaal uit het zicht zit en heerlijk in alle rust en privacy kunt genieten. BADKAMER Deze badkamer is tijdloos gezien de neutrale kleurstelling en hoogwaardige afwerking. In het ligbad kun je ontspannen na het sporten of zware (werk)dag of je vindt verkwikking in de inloopdouche. Natuurlijk is er een badkamermeubel met spiegelkast en een vrijhangend toilet.

TWEEDE VERDIEPING
VOORZOLDER  Wat een ruimte, het houdt niet op! Via de vaste trap op de eerste verdieping kom je op de tweede verdieping waar je naast praktische bergruimte nog een enorme 6e slaapkamer aantreft. SLAAPKAMER Deze ruimte is netjes afgewerkt en zowel het grote Velux dakraam én het raam in de kopgevel zorgen voor voldoende daglicht

UP-TO-DATE
Tijdens de recente verbouwing en uitbouw van deze villa in 2016/2017 is deze van onder tot boven helemaal aangepakt. Door de nieuwe, slimme indeling krijg je maar liefst 6 slaapkamers en 2 badkamers en is er een compleet nieuw overdekt terras gemaakt. De vloer en het dak zijn geïsoleerd, er zijn hardhouten kozijnen met HR++ beglazing geplaatst en er is een lichtplan gerealiseerd. De keuken, de badkamers, het sanitair, de elektrische installatie, de HR cv-ketel, de vloeren, het stucwerk, het schilderwerk zowel binnen als buiten; àlles is vernieuwd en helemaal aangepast aan deze tijd. De nieuwe bewoners hoeven hun handen niet meer uit hun mouwen te steken, daar hebben de huidige bewoners al voor gezorgd want zij hebben met deze verbouwing een goede kijk op de mogelijkheden van deze woning gehad. De afwerking in het hele huis is TOP, je hoeft hier écht alleen nog maar je verhuisdozen uit te pakken.

OMGEVING
Vanuit deze locatie in Sint-Michielsgestel, ben je eigenlijk net zo snel in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch met de fiets of de auto dat maakt niet uit, maar voor je dagelijkse boodschappen kun je natuurlijk naar een van de 4 supermarkten, want ook daar hoef je het dorp niet voor uit.
Voor de sportievelingen zijn er ook veel verschillende sportverenigingen waar je al je energie lekker kwijt. Je kunt lekker gaan voetballen, tennissen, hockeyen of golfen. Er zijn namelijk diverse 18-holes golfbanen in de regio, waaronder de gerenommeerde Golfclub De Dommel die is aangelegd op een gedeelte van landgoed Zegenwerp in Sint-Michielsgestel.
Daarnaast zijn er kinderdagverblijven en wandelen/fietsen de kinderen veilig naar school of een van de vele speelplaatsen die in de buurt van deze mooie vrijstaande woning liggen. Voor de kinderen in de basisschoolleeftijd is het natuurlijk geweldig om dicht bij school te wonen en gebruik te kunnen maken van de speelplaats waar ze al hun vriendjes en vriendinnetjes tegen komen, de wat oudere kinderen zijn snel op de middelbare school en kunnen in de tussenuren lekker even naar huis komen om te chillen.
Voor je vakantie of zakentrip zijn diverse luchthavens zoals Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Maastricht, Weeze (D) of Brussel (B) binnen ca. een uur te bereiken.

 
Je bent van harte welkom
Kom gewoon een keer sfeerproeven op De Watersnip 29! Want woorden om deze fijne villa te beschrijven schieten te kort. Licht, ruimte en positieve energie. Dat kun je trouwens het best zelf ‘beleven’ als je daadwerkelijk door deze mooie woning loopt en het gevoel van je nieuwe ‘thuis’ ervaart. Je bent van harte welkom!
On behalf of the owner, we wish you a warm welcome to De Watersnip 29!

- Very spacious villa, completely renovated in 2016
- 6 very large bedrooms
- 2 spacious bathrooms
- Covering of 14 by 4 at the rear of the house
- Roof terrace on the first floor
- Double garage

You park your cars on your own plot, the wide driveway can easily accommodate 3 cars and there is also room for one car on the other side of the front garden. The covered entrance is at the front.

GROUND FLOOR
ENTRANCE The spacious entrance hall is very pleasant, you immediately experience the space that this property has to offer.
In the lobby you will immediately notice the beautiful hardwood staircase and vide to the first floor. In the hall you will find the meter cupboard and the toilet room and from here you go to the bedroom with bathroom en-suite and the living room with lovely kitchen diner. The double garage and utility room are accessible from the inside. LIVING ROOM The spacious living room is by far one of the lightest spaces in the home. The large windows and the fact that the entire back has windows that extend from floor to ceiling contribute to this and ensure direct contact with the delightful back garden. During the last renovation in 2016/2017 the entire ground floor was tackled, the floors were replaced and provided with a beautiful oak wooden floor and some concrete-look walls. At the rear of the house, in the center of the room you will find the seating area, and you can relax around the cozy gas fireplace. Through the 2 double doors you can go directly from the living room to the large back garden with the fantastic covered terrace with 4 heaters and a TV connection where you can spend many pleasant hours. KITCHEN The spacious and cozy kitchen is located at the front of the house and is a delight for every kitchen prince or hobby cook. Complete with modern, light fixtures in corner arrangement and rinsing island with almost professional built-in appliances such as a STOVES stove with 6 gas burners, a wok burner and 4 ovens and a stainless steel extractor hood above, a tap with built-in Quooker, dishwasher, concrete serene counter top and separate American fridge . This kitchen with the adjacent dining area can rightly be called the heart of this home. BEDROOM W How nice, such a spacious (parent) bedroom on the ground floor, spacious and fully equipped including a nice walk-in closet and again, wonderfully light through the glass front with floor to ceiling windows and double doors to the backyard. In addition, there is access to the luxurious bathroom en-suite, who wouldn't want that? BATHROOM The modern and luxurious bathroom on the ground floor is a pleasure to stay in with a walk-in shower XXL with 2 rain showers, a free-hanging closet, double sink with storage space and design radiator. There is a large window for natural ventilation and daylight. A wonderfully comfortable bathroom. GARDEN As you can see in the photos, the garden is tailored to the home, in various places you can make seats for an ideal sun orientation. The morning sun is wonderful on the back, in the afternoon you have the warm south in the entire garden and you do not have to look for another place because on the covered terrace you can also enjoy the evening sun.

FIRST FLOOR
OVERFLOW The staircase in the entrance hall brings you upstairs where you have the choice of 5 doors on the landing of the first floor. 4 doors on the right side of the landing lead to a bedroom and the last door on the left side of the landing leads to the bathroom. BEDROOMS (4) The 4 spacious bedrooms are located on both the front and the rear of the house. All bedrooms have a playful dormer window, beautiful laminate flooring and the walls are neatly plastered. 1 bedroom gives access to the roof terrace where you are completely out of sight because of the high parapet and you can enjoy it in peace and privacy. BATHROOM This bathroom is timeless given the neutral color scheme and high-quality finish. In the bath you can relax after exercise or a hard (working) day or you will find a refreshing treatment in the walk-in shower. Of course there is a bathroom cabinet with mirror cabinet and a free hanging toilet.

SECOND FLOOR
FORECAST What a space, it doesn't stop! Via the staircase on the first floor you reach the second floor where you will find a huge 6th bedroom in addition to practical storage space. BEDROOM This room is nicely finished and both the large Velux skylight and the window in the end façade provide sufficient daylight.

UP TO DATE
During the recent renovation and expansion of this villa in 2016/2017, it was completely addressed from top to bottom. The new, smart layout gives you no fewer than 6 bedrooms and 2 bathrooms and a completely new covered terrace has been created. The floor and roof are insulated, hardwood frames with HR ++ glazing have been installed and a lighting plan has been realized. The kitchen, the bathrooms, the plumbing, the electrical installation, the HR boiler, the floors, the stucco, the paintwork both inside and outside; everything has been updated and completely adapted to this time. The new residents no longer have to put their hands off their sleeves, the current residents have already taken care of this because they have had a good look at the possibilities of this house with this renovation. The finish in the entire house is TOP, you really only need to unpack your moving boxes.

SURROUNDINGS
From this location in Sint-Michielsgestel, you are actually just as quickly in the center of 's-Hertogenbosch by bike or car that does not matter, but for your daily shopping you can of course go to one of the 4 supermarkets, because also you don't have to leave the village for that.
For the sporty types there are also many different sports clubs where you can use all your energy. You can enjoy playing football, tennis, hockey or golf. Indeed, there are several 18-hole golf courses in the region, including the renowned Golfclub De Dommel that has been built on a part of the Zegenwerp estate in Sint-Michielsgestel.
In addition, there are daycare centers and the children can walk or cycle safely to school or one of the many playgrounds in the vicinity of this beautiful detached house. For children of primary school age it is of course great to live close to school and to be able to use the playground where they meet all their boyfriends and girlfriends, the somewhat older children are fast in high school and can enjoy themselves in between hours just come home to chill.
For your vacation or business trip, various airports such as Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Maastricht, Weeze (D) or Brussels (B) can be reached within about an hour.

You are very welcome
Just come and taste the atmosphere at De Watersnip 29! Because words to describe this fine villa fall short. Light, space and positive energy. You can best experience that yourself if you actually walk through this beautiful home and experience the feeling of your new "home." You are very welcome!
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 895.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Villa Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Luxe Subtype woning Niet-repeterend permanent Bouwjaar 1976 Bouwjaar toelichting volledig gerenoveerd in 2017 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg, in woonwijk en beschutte ligging Indeling Woonoppervlakte 250 m² Perceeloppervlakte 1075 m² Gebouwgebonden buitenruimte 80 m² Overige inpandige ruimte 49 m² Inhoud 965 m³ Aantal kamers 7 Aantal slaapkamers 6 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Energieklasse C Energie einddatum 30-04-2029 Isolatie Dakisolatie, vloerisolatie en gedeeltelijk dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel en gashaard C.V.-Ketel ATAG HR combi (Gas Combiketel uit 2017, Eigendom) Buitenruimte Tuin Tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Achterom Ja Kwaliteit tuin Normaal Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Voorzieningen Voorzien van verwarming, voorzien van elektra en voorzien van water Parkeergelegenheid Garage Aangebouwd steen, voor 2 auto's Voorzieningen Voorzien van verwarming, voorzien van elektra en voorzien van water Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren en op eigen terrein Parkeeroppervlakte 33 m² (577 bij 573) Parkeer capaciteit 4 Totaal aantal garages 2 Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Toelichting onderhoud binnen in 2017 geheel verbouwd Onderhoud buiten Goed Toelichting onderhoud buiten in 2017 geheel verbouwd Keurmerken Energie prestatie advies Huidig gebruik wonen Huidige bestemming wonen Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel, Buitenzonwering, Schuifpui, Glasvezel kabel Kadastrale gegevens Gemeente Sint-Michielsgestel Sectie G Perceelnummer 332 Oppervlakte 1075 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Kenmerken toegevoegd door verkoper, vrienden en familie

Vrienden, familie en kennissen van de eigenaar delen hun unieke kenmerken die de De Watersnip 29 het beste omschrijven.

Dichtbij OV

1
Profiel plaatje

Veel opbergruimte

1
Profiel plaatje

Fijne lichtinval

1
Profiel plaatje

Voldoende parkeergelegenheid

1
Profiel plaatje

Kindvriendelijke buurt

1
Profiel plaatje

Groene omgeving

1
Profiel plaatje

Gezellige buren

1
Profiel plaatje

Zonnige tuin

1
Profiel plaatje

Video's

Plattegronden

De Watersnip 29 in Sint-Michielsgestel 5271 LG De Watersnip 29 in Sint-Michielsgestel 5271 LG De Watersnip 29 in Sint-Michielsgestel 5271 LG

360° Foto's

Route van naar De Watersnip 29, 5271 LG Sint-Michielsgestel
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.