Mijn favorieten

Coronavirus (COVID-19)

INFORMATIE OVER DE RICHTLIJNEN CORONAVIRUS (COVID-19)

Het zijn vreemde tijden, voor ons allemaal. Het team van Romeynders Makelaardij is op de hoogte van alle maatregelen en beslissingen van het Kabinet en het RIVM om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te voorkomen. Onze prioriteit ligt bij de gezondheid van onze relaties en medewerkers. Gelukkig kunnen we vooralsnog door blijven werken, zij het met aangepaste maatregelen maar we ontkomen er niet aan om ook aan onze relaties hun medewerking te vragen.

Wat is de situatie en waarom vragen we je medewerking?
We hebben dagelijks contact met veel verschillende mensen en lopen we natuurlijk extra risico om het virus op te lopen en/of verder te verspreiden. Ondanks dat wij uiterst hygiënisch werken en zelf veel voorzorgsmaatregelen nemen willen wij ook jullie hulp vagen.

Wat is onze gezamenlijke rol in dit traject?
Samen kunnen we een aantal dingen doen om verdere verspreiding te voorkomen. Daarom vragen we je om de onderstaande maatregelen te nemen, als je twijfelt kun je ons natuurlijk altijd even bellen.

Geen fysiek bezoek op ons kantoor
We vragen je vriendelijk om voorlopig niet spontaan bij ons binnen te lopen. Bel, videobel of e-mail ons liever, digitaal zijn en blijven we gewoon goed bereikbaar.

Fysieke contacten beperken
Fysieke afspraken kunnen vooralsnog dus gewoon plaatsvinden maar wij vragen je om de nu geldende gezondheidsrichtlijnen goed te blijven volgen om verdere verspreiding tegen te gaan, zoals; geen handen meer schudden, vaak handen wassen, hoesten en niesen in de elleboog, 1,5 meter afstand van elkaar houden waar mogelijk en met niet meer dan 2 personen naar de afspraak te komen. Groepsbezichtigingen en 'open huizen' zullen op basis van deze richtlijnen voorlopig niet meer worden georganiseerd, want we willen de gezondheid van alle partijen goed in de gaten houden.

Ziekteverschijnselen?
Heb je een afspraak met Romeynders Makelaardij en ben je verkouden, heb je keelpijn, koorts of hoestklachten, geef dit dan tijdig (vóór de afspraak) telefonisch aan ons door. Kom niet onaangekondigd naar ons kantoor, maar laat ons dus ook liever niet bij je thuis komen en ga ook niet met ons bezichtigen. Telefonisch zullen wij in overleg met de betrokken partijen naar een oplossing zoeken.

Wij vinden het belangrijk om open en eerlijk naar elkaar te zijn. Daarom vragen we je contact met ons op te nemen als je ziek bent, besmet bent of als je toch ongerust bent. Wij helpen je graag en zoeken dan samen naar een passende oplossing.
In het geval dat de bewoner/verkoper geen bezichtigingen wil of dat er een afspraak vanwege ziekte of besmetting wordt afgezegd zullen we je hierover tijdig informeren, we rekenen op je begrip.

Ook in deze tijd staat Romeynders Makelaardij (weliswaar op gepaste afstand) voor je klaar en wij danken je alvast voor de medewerking in deze ongebruikelijke tijden!