Mijn favorieten

Uw nieuwe droom(t)huis gevonden. Wij helpen u graag om het aan te kopen.

Op zoek naar een huis? Wij vinden voor u uw nieuwe thuis!
 
Een nieuwe woning kopen is voor u geen dagelijkse bezigheid, er komt veel bij kijken en u hoopt er waarschijnlijk jaren gelukkig en zonder zorgen te wonen. Voor Romeynders Makelaardij is het duidelijk dat een huis meerdere zijden heeft: een huis is een thuis waarin uw leven zich afspeelt, maar ook is het een belangrijke investering die cruciaal kan zijn voor uw financiële succes.
 
Kan dit huis mijn thuis zijn of worden? Het is een kwestie van gevoel en creativiteit. Romeynders Makelaardij neemt uitgebreid de tijd om u, uw leefsituatie en uw wensen goed te leren kennen. Hierdoor weten wij wat uw mogelijkheden zijn. Of een huis een verstandige en goede investering is, of een financieel blok aan het been, vereist zakelijk inzicht en ervaring. Persoonlijke aandacht en interesse voor u en uw dagelijkse leven, zakelijk inzicht en accuratesse voor de financiële kant van de zaak. Wij hebben al deze eigenschappen. Wij vertellen u eerlijk en open u wat uw mogelijkheden zijn en gaan actief voor u op pad om uw ideaal te bereiken.

Voldoet een woning aan de eisen om er ook daadwerkelijk zonder zorgen te kunnen wonen? Wat zijn de recente opbrengsten van gelijkwaardige woningen in de buurt? Dit zijn allemaal vragen die wij voor u kunnen beantwoorden en waarin wij u kunnen adviseren.
We bespreken met u wat nu en in de toekomst belangrijk is. Soms is een veilige speelomgeving voor de kinderen, of een gelijkvloers appartement zonder obstakels belangrijk, maar het kan ook gaan om de optimale privacy in de tuin, een atelier in de garage of.... noem maar op.... Het zijn juist deze details die garanderen dat u nieuwe huis ook uw nieuwe thuis wordt.

Als aankopende makelaar onderhandelen wij zakelijk, dat is ons vak.
U huurt immers geen ja-knikker in, maar een deskundige, onafhankelijke professional, die de werkelijkheid scheidt van (uw) emotie. Wij spitten wél door het bestemmingsplan, stellen wél veel vragen aan de administrateur van de Vereniging van Eigenaren, kijken kritisch naar alle bouwtechnische aspecten en beperkingen, zoeken de situatie van de verkoper uit, praten met de buren.

Wij gaan samen met u, actief op zoek naar juist dat ene huis en zetten ons maximaal in om het voor u voor de beste prijs, tegen de beste condities te bemachtigen.

Wilt u meer informatie over het aankopen van een woning neem dan gerust vrijblijvend
contact op voor een eerste kennismaking. Dit kan via info@romeynders.nl of telefonisch via 073-5514241.

 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring