Mijn favorieten

Taxaties

Een makelaar/taxateur onroerende goederen is de aangewezen persoon om onafhankelijk en objectief de waarde van een woning of appartement te bepalen.

Voor uw woning of appartement  kunt u in de volgende situaties een taxatierapport nodig hebben:
* Voor de aanvraag van een hypotheek en financiering van een onroerend goed.
* Voor de aangifte van successie.
* Voor een verdeling in de boedelscheiding.
* Voor een minnelijke waardering in verband met de belastingen.
* Voor de herbouwwaarde in verband met het afsluiten van een verzekering etc.
* Voor de te nemen investering voor uw onderneming.
* Voor het bepalen van een onroerend goed t.b.v. een belegging.
Wanneer u een taxatierapport nodig heeft bent u bij ons aan het juiste adres.
 
Als deskundige op het gebied van onroerende zaken, zijn wij goed bouwkundig onderlegd,  kennen wij uiteraard de planologische ontwikkelingen van de omgeving van het te taxeren o.g.  en weten wij hoe de huidige marktsituatie is. Deze factoren zijn o.m. van belang om uiteindelijk de waarde van uw woning of appartement vast te kunnen stellen.

 

Voor een taxatie ten behoeve van een financiering is meestal een gevalideerd taxatierapport nodig. Wij zijn aan gesloten bij het NWWI


NWWI-TAXATIE
Het Nederlands Woning Waarde Instituut is een keurmerk voor woningtaxaties. Het NWWI zorgt ervoor dat elke taxatie volgens duidelijke richtlijnen tot stand komt. Taxateurs die zijn aangesloten bij het NWWI, moeten aan strenge voorwaarden voldoen. Ze kennen de regio en leveren u een leesbaar, betrouwbaar taxatierapport.

Waarom een NWWI-taxatie?
Het NWWI bewaakt de kwaliteit van zowel de taxatie als de taxateur door voortdurend te controleren. En omdat de taxateur verplicht is zijn taxatie goed te onderbouwen, is ook voor u zichtbaar hoe de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Een NWWI-taxatie beschermt u zo tegen een onjuiste waardebepaling.
Uiteraard is Romeynders Makelaardij aangesloten bij het NWWI. Ook bij uw betrouwbare makelaar kunt u dus terecht voor een taxatie met het NWWI-keurmerk.

Voor meer informatie klik dan hier om contact op te nemen met ons kantoor.


 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring