Mijn favorieten

Open Huis


Binnenkijken? Dat kan!

Twee keer per jaar organiseert de NVM haar landelijke Open Huizen Dag en u bent dan natuurlijk­ van harte welkom. Op deze dagen kunt u, tussen 11.00 en 15.00 uur, zoveel huizen bezoeken als u wilt.
­
De Open Huizen Dag geeft u een goede kans­ om u goed te oriënteren op de huizenmarkt. De deelnemende woningen kunt u dan zonder afspraak bezoeken!

Dankzij de Open Huizen Dag krijgt u de kans om op één dag meerdere woningen te bezichtigen. Zo kunt u optimaal vergelijken. Bovendien zit u nergens aan vast, want de bezichtigingen zijn geheel vrijblijvend. Om het maximale uit de Open Huizen Dag te halen is het slim om van tevoren een route uit te stippelen.

Download hier de Open Huizen Dag vragenlijst (pdf) om de details van de bekeken woningen te onthouden.
Bekijk ook de tips voor tijdens de NVM Open Huizen Dag.

­De eerstvolgende NVM Open Huizen Dag op zaterdag­ 6 oktober 2018 biedt u veel kansen!
Romeynders Makelaardij nodigt iedereen op deze dag uit om tussen 11.00 en 15.00 uur binnen te kijken bij de deelnemende woningen.

Vraag ons naar de deelnemende woningen, maar natuurlijk zijn deze woningen ook te vinden op www.funda.nl of onze eigen site www.romeynders.nl.

INLOOPUURTJES
Naast de landelijk georganiseerde Open Huizen Dag, organiseert Romeynders Makelaardij maandelijks INLOOPUURTJES. Je kunt dan zonder afspraak vooraf op bepaalde zaterdagen tussen 12.00 uur en 13.00 uur binnenkijken bij de deelnemende woningen. Hou onze site in de gaten voor meer informatie over het eerstvolgende INLOOPUURTJE.


Leuk huis gezien?

Schakel dan een NVM-aankoopmakelaar in. Hij of zij brengt u op de hoogte van de kansen die de huizenmarkt op dit moment biedt. Zoals een goede onderhandelingspositie en de verhoogde NHG.

Ook profiteert u van de verlaagde overdrachtsbelasting, waardoor de kosten koper nu slechts 4 à 5% bedragen. Een NVM-makelaar bespaart u tijd, geld en zorgen. Romeynders Makelaardij­is een NVM makelaar met jarenlange ervaring in dit vakgebied.