Mijn favorieten

Uw huis verkopen voor de hoogst haalbare prijs en beste voorwaarden!

U staat op het punt uw woning te verkopen.
Een ingrijpende gebeurtenis en iets dat u zeker niet zomaar uit handen geeft. Spannend, enerverend en bijzonder tegelijk. U wilt natuurlijk uw woning bij voorkeur snel en tegen de beste prijs verkopen en vanzelfsprekend met een correcte afhandeling. Niet meer en niet minder. Romeynders Makelaardij behartigt graag uw belangen als verkoper. Wij verkopen uw huis met de inzet alsof we ons eigen huis verkopen. Wij gaan ervoor. Zo bent u gegarandeerd van een optimaal resultaat.

Verkopen betekent voor ons: goed en actief luisteren. Naar u, maar ook naar de kijkers die wij straks mogen rondleiden in uw woning. Wij kennen de risico’s en de valkuilen van het verkopen van een huis als geen ander. Wij zijn er voor een rationeel oordeel en –niet minder belangrijk- een krachtige onderhandeling. Wij verstaan de kunst van het onderhandelen als de beste. Daar wordt concreet geld voor u mee verdiend. Alleen de beste prijs is goed genoeg.

Wij begeleiden u van begin tot eind. Persoonlijk en met aandacht voor uw specifieke situatie.
Samenwerken is bij ons ook echt ‘samen’ werken. Een optimaal samenspel met de verkopende opdrachtgever, is de basis voor een goede dienstverlening. Daarom nemen wij uitgebreid de tijd om u en uw wensen met betrekking tot de verkoop goed te leren kennen. Wij vertellen u eerlijk wat uw mogelijkheden zijn.

Wij maken natuurlijk gebruik van ons uitgebreide relatienetwerk. Wij kennen de markt als geen ander, wachten niet af, maar zijn constant actief in Sint-Michielsgestel en omgeving met het leggen van contacten en het verzamelen van informatie. Wij koppelen creativiteit aan vakbekwaamheid. Een ideale combinatie, want wie een huis wil verkopen verwacht inventiviteit en nuchter verstand. Wij weten wie er op zoek is naar een huis, naar úw huis misschien wel! Ieder huis is uniek, ieder mens is uniek: wij zoeken naar de match.

Onze dienstverlening stopt niet bij de overdracht, we hechten sterk aan een langdurige relatie en dus ook na de verkoop kunt u bij ons (vrijblijvend) terecht met uw vragen. Klanten blijven immers klant.

Interesse in een vrijblijvende afspraak, bel 073 – 551 42 41 of mail naar
info@romeynders.nl of klik hier om contact op te nemen met ons kantoor voor meer informatie.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring