Mijn favorieten

‘Wij zijn pas tevreden, als u dat bent!’
­
Bij Romeynders Makelaardij gaat het niet alleen om de stenen, maar ook om de mensen die bij het proces betrokken zijn.
­
Vertrouwde service en persoonlijke benadering van onze­opdrachtgevers; wij zien dit als een voorwaarde voor nu en in de toekomst. Haalbaarheid van onze missie hangt namelijk af van uw tevredenheid als klant. En wanneer ben u als klant tevreden? Als uw missie wordt gehaald.
­
Romeynders Makelaardij streeft ernaar te werken met haar cliënten en niet alleen namens hen. Een huis (ver)kopen is één van de belangrijkste transacties in uw leven. Romeynders Makelaardij wil haar cliënten tijdens het proces helpen bij het onderscheid tussen het gevoel (emotie) en de financiële en bouwkundige werkelijkheid (ratio).
­
Een huis (ver)kopen moet uiteindelijk een positieve ervaring zijn. De financiële en administratieve aspecten rondom de aan- of verkoop van uw huis voelen vaak als erg omvangrijk. U doet dat tenslotte niet iedere dag! Romeynders Makelaardij staat u graag bij met haar expertise! U levert u wensen aan, wij luisteren, adviseren en corrigeren. Samen met u realiseren wij de meest voordelige transactie voor de aan- of verkoop van uw woning.
­
Pas dan… hebben we beiden onze missie gehaald.

Naast de bemiddeling in bestaande bouw, kunt u bij Romeynders Makelaardij ook terecht voor nieuwbouw. Ook in dat segment hebben wij ons ontwikkeld als deskundige door ruime ervaring, een actieve marktbenadering en een heldere marktvisie.

Onze makelaar/taxateurs zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Onze makelaars-taxateurs zijn VastgoedCert gecertificeerd en zijn bevoegd om te taxeren voor het Nederlands Woning Waarde Instituut, afgekort NWWI. Dit is een keurmerk voor woningtaxaties.

Wij zijn o.a. werkzaam in de volgende plaatsen:

- Sint-Michielsgestel - Schijndel
- 's-Hertogenbosch - Den Dungen
- Berlicum - Boxtel
- Gemonde - Esch
- Vught - Rosmalen

­

Wilt u eens persoonlijk met ons kennismaken of meer weten over ons kantoor, belt u gerust of kom langs.
U vindt ons op de
Esscheweg 74 in Sint-Michielsgestel of onze etalagevestiging in Schijndel aan de Kluisstraat 63.
­

Graag tot ziens bij Romeynders Makelaardij!
(Ons kantoor is geopend op werkdagen van 09.00u tot 17.00u. Buiten kantooruren werken wij graag op afspraak)

Romeynders Makelaardij BV

Kantoor Vestiging Romeynders Makelaardij BV

Adresgegevens

Esscheweg 74
5271 NA Sint-Michielsgestel
KvK nummer: 16073281
BTW nummer: 8027.02.697.B02

Routeplanner